Saradnja Propagande FIlma i Jarbola postaje sve intezivnija i razigranija. Sve je počelo Borisovim komponovanjem muzike za Lice Revolucije. Srdačni komšijski odnosi rezultirali su daljom saradnjom na dokumentarnom filmu o spotovima grupe snimljenih u poslednjih 20 godina. Na projekciji radne verzije filma u sklopu takozvanih “Dani Jarbola” u decembru prošle godine u SKC-u bilo je oko 300 ljudi. I dok za završetak tog filma čekamo neka gora vremena, ponovo smo se udružili oko dve stvari

STVAR br 1
MTV Dzingl 

Jarbolsi kreću na “Neophodnu Turneju”
Ideja o izbacivanju televizora bila je Borisova. Spremljena su tri televizora, kupljen je drugi tejk.
Naime iz nekog razloga Boris je mislio da televizor neće “mnogo eksplodirati”. Kada se prvi televizor srušio sa prozora i pao na ekran Palilulom je odjeknula tako snažna eksplozija da su prijatelji/statisti zakasnili par sekundi sa reakcijom od šoka dok je frontmen Boris Mladenović odjurio iz kadra u neustrašivu sigurnost stana. Čist primer bunta sa krivicom.
Drugi put je televizor pao kako treba i sa olakšanjem je proglašen kraj snimanja.
Snimio i sa Borisom Mladenovićem merio vreme i režirao, Branimir Milovanović

STVAR br 2
ZABLUDA, NOVI SPOT 

http://www.youtube.com/watch?v=Z1iAcUqfnZ4&feature=youtu.be

Ideja je bila da Nikola Zavišić sa svojom grupom Radio.Nica uradi neke analogne animacije koristeći kao tehniku GRAFOSKOP.
Pošto je Zavišić manje više stalno u pokretu i režira predstave širom regiona dogovoren je jedan termin u pozorištu Radović. Tu je, kako obično i biva, bez bilo kakve pripreme isprobano nekoliko tehnika.
Onda smo u montaži, kako to još običnije biva shvatili da moramo da dosnimimo još materijala i da se opredelimo za jedan stil.
Onda je Boris uzeo grafoskop od Zavišića i jedno dve nedelje razvijao svoj stil. Tu se svašta dogodilo i isprobane tehnike koje su podrazumevale bukvalno namernice iz kuće kao što su  šećer i brašno.
Na kraju smo opet pola materijala snimljenog kod Borisa u stanu morali da bacimo. U međuvremenu je Bomla postajao sve bolji u igri boja i slova a i turneja se probližavala tako da smo zadovoljni učinkom proglasili spot završenim.
Dakle, Nikola Zavišić, Radio.Nica  i Boris Mladenović sa Žoletom iz Škarta su idejni tvorci i realizatori.
Kamera, Branimir Milovanović.
Montažer i hroničar ovih događaja,

Vladimir Milovanović